Tilmelding / Afmelding Dagrenovation

Til- og afmelding af dagrenovation
Alle ejendomme med husholdningsaffald har pligt til at være tilmeldt den kommunale indsamling af dagrenovation. Se mulighederne nedenfor.

Du kan både tilmelde og afmelde dagrenovation via vores online selvbetjening – AffaldOnline. Du skal bruge NemID for at logge ind. (læs mere om AffaldOnline her).

Tilmeld / Afmeld dagrenovation

Bemærk: Hvis du flytter ind i et nybygget hus, skal tilmeldingen ske ved at kontakte Favrskov Forsyning på tlf. 8964 5000 eller affald@favrskovforsyning.dk

Hvis din ejendom står ubeboet i en periode på minimum to måneder, har du mulighed for at afmelde tømning af dagrenovation.

Ændring af affaldsløsning
Du har til enhver tid mulighed for at skifte til en anden affaldsbeholder samt ændre tømningsfrekvensen. Dette kan du ligeledes gøre via AffaldOnline. Se mulighederne nedenfor.

Skift til anden affaldsløsning

Stativ/-beholder og priser
Du kan vælge mellem følgende stativer og beholdere:

2-hjulede beholdere – 140 liter eller 240 liter

Miljøstativ – 110 liter (sæk)

Gitterstativ – 110 liter (sæk)

 

Hvis du ønske et stativ, skal du købe det af Favrskov Forsyning og det er dermed dig, der ejer det.

Plastbeholderen skal du ikke købe, men i stedet leje af Favrskov Forsyning. Du vil få beholderen leveret ca. en uge før du må tage den i brug.

Udvendige mål på beholdere - inkl. hjul og håndtag:

140 liter: Højde: 110 cm, Bredde: 47,5 cm, Dybde: 47 cm, Hjuldiameter: 25 cm
240 liter: Højde: 113 cm, Bredde: 60 cm, Dybde: 63 cm, Hjuldiameter: 25 cm

 

Hvis du ikke ønsker at benytte AffaldOnline, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på tlf. 8964 5000 eller affald@favrskovforsyning.dk.