26. oktober 2017: Forbrugervalg er afsluttet: Her er vinderne

Afstemningen til forbrugervalget er slut og forbrugerne har valgt deres repræsentanter. Det bliver Annette Søgaard Schmidt og Anne Neergaard, der fra januar 2018 og fire år frem, skal være forbrugernes stemme i bestyrelsen for Favrskov Spildevand A/S.

Fire kandidater stillede op til valget. Annette Søgaard Schmidt og Anne Neergaard fik flest stemmer og blev dermed stemt direkte ind i Favrskov Spildevands bestyrelse. Elin Leth Jespersen blev valgt ind som 1. suppleant og Knud Ole Thykær som 2. suppleant.

- Vi glæder til at byde de to nye forbrugerrepræsentanter velkommen i bestyrelsen i det nye år, og ser frem til det forestående samarbejde for at udvikle selskabet, udtaler Jakob Juhl, direktør i Favrskov Forsyning.

Bestyrelsens arbejde
Forbrugerrepræsentanterne skal sammen med den øvrige bestyrelse fortsætte udviklingen af Favrskov Spildevand som en effektiv virksomhed, samt følge virksomhedens mission om sundhed, miljø, effektivitet og god dialog med forbrugerne og det omgivende samfund. De vil få indflydelse på selskabets fremtidige planer og være med til at præge emner som klimasikring og fremtidig struktur inden for spildevandsområdet.

Læs mere om forbrugervalget på www.favrskovforsyning.dk/forbrugervalg