22. september 2017: Se kandidaterne til forbrugervalg i Favrskov Spildevand A/S

I løbet af efteråret afholder Favrskov Spildevand A/S forbrugervalg til bestyrelsen. Fristen for at melde sig som kandidat er nu udløbet. I alt stiller fire personer op til valget.

Baggrunden for valget er krav om forbrugerindflydelse i vand- og spildevandsselskaber. Det betyder, at der skal vælges to forbrugervalgte medlemmer og to suppleanter til bestyrelsen i Favrskov Spildevand for de næste fire år (2018-2021).

Følgende kandidater stiller op til valget:

  • Anne Neergaard
  • Annette Søgaard Schmidt
  • Elin Leth Jespersen
  • Knud Ole Thykær

- Jeg sætter stor pris på, at der er kandidater, der ønsker at tage ansvar for det lokale spildevandsselskab, udtaler Jakob Juhl, direktør i Favrskov Forsyning.

Kandidaterne er præsenteret med billede og kort beskrivelse på www.favrskovforsyning.dk/forbrugervalg

Repræsentanterne for forbrugerne får samme indflydelse som de øvrige medlemmer i bestyrelsen. Sammen skal de fortsætte udviklingen af selskabet med fokus på blandt andet miljø, sundhed, effektivitet, klimasikring og god dialog med forbrugerne.

Stem online
I år kan vælgerne afgive sin stemme via et særligt valg-modul på vores hjemmeside.

- Det er både nemt og hurtigt at stemme på sin favoritkandidat. I stedet for at møde op til et bestemt valgsted, som ved et traditionelt valg, kan vælgerne afgive sin stemme direkte fra sofaen med mobiltelefon, tablet eller computer. Dette kan forhåbentligt være medvirkende til at opnå en høj stemmeprocent, siger Jakob Juhl.

Det er dog også muligt at afgive sin stemme ved at kontakte Favrskov Forsyning på tlf. 8964 5000 eller ved personligt fremmøde på Torvegade 7 i Hammel.

Valget afholdes i perioden 11. oktober – 25. oktober 2017. De nye bestyrelsesmedlemmer tiltræder i bestyrelsen i januar 2018.

Læs mere om valget og se kandidaterne på www.favrskovforsyning.dk/forbrugervalg