2. november 2017: Få en påmindelse inden vi henter storskrald i dit område

Tilmeld dig vores gratis SMS-tjeneste og modtag en påmindelse om, hvornår vi henter storskrald i dit område.

Vi har udvidet vores sms-tjeneste, så der nu også er mulighed for at få en påmindelse om afhentning af storskrald. Du behøver dermed ikke længere at huske på, hvornår det er tid til at bestille afhentning af storskrald og hvornår dit gamle billedrørsfjernsyn, din nedslidte cykel eller stakken af papkasser bliver hentet.

Vores SMS-tjeneste omfatter hermed både tømning af dagrenovation og genbrugsbeholderen samt afhentning af storskrald.

Du vælger selv, om du vil modtage påmindelser vedrørende tømning af genbrugsbeholder, dagrenovation, storskrald eller alle tre. Samtidig bestemmer du selv, hvor mange dage i forvejen og hvilket tidspunkt på dagen, du ønsker at modtage besked. Det er ligeledes muligt at tilmelde e-mail til tjenesten.

Tilmeld SMS-tjeneste her.

En del af AffaldOnline
Storskrald er blevet en del af vores digitale selvbetjeningssystem AffaldOnline. Det betyder, at du nu skal bestille afhentning af storskrald i AffaldOnline. Når du er logget ind, kan du ligeledes lave ændringer i din bestilling og se, hvornår vi henter storskrald i dit område resten af året.

Se dine tømningsdage

I AffaldOnline kan du også henvende dig til os, hvis dine affaldsbeholdere ikke er blevet tømt som planlagt. Du kan ligeledes få et overblik over dine affaldsordninger, ændre tømningsfrekvensen og meget andet. Læs mere om AffaldOnline.