Storskrald

Vi henter storskrald hos private husstande 4 gange om året. Du skal bestille afhentning mindst 10 dage før, vi kommer til dit område.

 

Du kan bestille afhentning ved at klikke på lastbilen inden for dit område.

Du kan også bestille afhentning ved at ringe på tlf. 89 64 50 00 eller sende os en besked her. Du bedes ved bestilligen oplyse, hvad du gerne vil have afhentet.

Vi henter ikke hele og halve læs storskrald. Har du store mængder storskrald - mere end der kan være i en trailer - skal du bestille en privat vognmand til at hente det.

Tilkørselsforhold

For at sikre at affaldsbilen kan køre frem til affaldet, skal tilkørselsvejens totale bredde være mindst 3,6 meter og frirummet over vejen skal være mindst 4 meter.

Storskrald i boligforeninger
I en boligforening bor der ofte mange mennesker, hvilket kan give visse udfordringer i forbindelse med storskrald. Affaldet fylder som regel meget, hvorfor det kan være svært at finde en passende placering og tit kan det være svært at undgå, at det hele ender som en stor usorteret rodebunke.

I Favrskov Forsyning vil vi gerne i dialog med jer, hvis I har udfordringer med storskrald I jeres boligforening. Vi er åbne over for fleksible løsninger og kommer gerne ud til en snak om forskellige muligheder vedrørende placering, sortering, afhentning m.m.

Kontakt os på tlf. 8964 5000 eller affald@favrskovforsyning.dk

Sortering
Stil affaldet i din indkørsel ud til vejen, så skraldemanden tydeligt kan se det. Sortér det og stil de forskellige typer affald tydeligt adskilt.

Brug KUN klare sække.

Ja tak Nej tak
Pap, tekstiler, metal, hårde
hvidevarer, gulvtæpper, møbler og elektronikaffald
Haveaffald, byggeaffald, døre, vinduer og
karosseridele