Affaldsbeholder

Du kan vælge mellem følgende beholdere og stativer:

2-hjulede beholdere Miljøstativ Gitterstativ


Stativer
Du kan købe stativerne hos Favrskov Forsyning. Se priserne her.

Mulighed for 2-hjulede beholdere til dagrenovation
Du mulighed for at vælge en 2-hjulet plastbeholder i stedet for et stativ med plastsæk. 

En sæk indeholder 110 liter, mens de 2 plastbeholdere, som du kan vælge imellem indeholder enten 140 eller 240 liter. Det kan være et alternativ, hvis du skal stille sæk til vej, eller hvis du har brug for mere kapacitet.

Prisen pr. år for beholderløsningen er:

Størrelse 

Ugetømning

14-dagstømning

140 liter

1.497 kr.

837 kr.

240 liter

1.864 kr.

1.023 kr.

 

Udvendige mål på beholdere - inkl. hjul og håndtag:

140 liter: Højde: 110 cm, Bredde: 47,5 cm, Dybde: 47 cm, Hjuldiameter: 25 cm

240 liter:
Højde: 113 cm, Bredde: 60 cm, Dybde: 63 cm, Hjuldiameter: 25 cm
 
Plastbeholderen skal ikke købes, men stilles til rådighed af Favrskov Forsyning. Du vil få beholderen leveret ca. en uge før du må tage den i brug. Sækkestativet, som du bruger nu, er din ejendom, så du bestemmer selv om du vil bruge det til andet formål eller måske forære det bort. Du skal bare være opmærksom på, at du (eller en senere ejer) selv skal anskaffe et nyt stativ, hvis I vil gå tilbage til sækkeløsningen.

Hvis du ønsker at skifte til en plastbeholder, kan du bruge vores selvbetjeningsmodul AffaldOnline, ved at ringe til Favrskov Forsyning på tlf. 89 64 50 00 eller at sende en mail på affald@favrskovforsyning.dk.

Minicontainere
Butikker, mindre virksomheder, andelsboliger, udlejningsboliger og ejerlejligheder kan få en minicontainer på 400, 600 eller 800 liter.  

Bolig sammen med virksomhed
Hvis du har bolig i tilknytning til virksomhed, kan du af kommunen få tilladelse til at lægge affaldet fra din husholdning i virksomhedens minicontainer. Det forudsætter, at minicontaineren bliver tømt hver uge, og at affaldet bliver brændt på et godkendt forbrændingsanlæg.